Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Πρωκτικό sex

καλημερα!
το πρωκτικο ειναι ταμπου για οσες δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους και ντρεπονται για αυτο που κανουν.Τωρα οσες δεν το εχουν δοκιμασει εστω , πιστευω οτι δεν βρεθηκε ο καταλληλος που θα τις κανει να ξεχασουν τα ταμπου και οτι αλλες βλακιες εχουν στο κεφαλι τους.....Ειναι θεμα ΑΝΤΡΑ.
Αν ο αλλος σε εχει μες την κ...λα και σε εχει κανει πυραυλο,σιγα μην σκεφτεσε ταμπου και βλακειες.....ΑΡΑ οσες δεν το εχουν δοκιμασει δεν εχουν βρει τον καταλληλο ακομα που θα τις κανει να το ζητησουν απο μονες τους.....ΑΥΤΑ!

Διαβάστε περισσότερα
το 2009 κοριτσια υπαρχει ακομα ταμπου στο θεμα αυτο.εχει δικιο η ΜΑΤΙΑ ΜΠΛΕ. ειναι καθαρα θεμα ερωτικου συντροφου.αχ!! εμενα ενας καταφερε να με εχει μεσα στην κ.....λα και εγω δεν λυγισα. μετανιωσα ο μ.....κας!απο τοτε κανενας ερωτικος συντροφος δεν μου το βγαζει!! α!! και ηταν ο νεαρος με την διαφορα ηλικιας που σας εχω αναφερει ... ειμαι μια γυναικα ταμπουριασμενη..

Διαβάστε περισσότερα
καλημερα ανθρωπε!
δεν ξερω αν προσεξες κατι στο παραπανω κειμενακι που εβαλες εδω.
ολα αυτα τα κανουν οι γυναικες(κ πολυ περισσοτερα)αλλα τα κανουν σε ειδικους.
κ το πρωκτικο το κανουν αλλα χρειαζεται να απευθυνονται σε ειδικο του ειδους φιλε μου..σε σπεσιαλιστα!!
ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.........
το σεξ,με ολα τα παρελκομενα,ειναι τεχνη.κ ειναι λιιιιιγοι οι αντρες τεχνητες σημερα.σπανιζουν.
φιλια!!


Διαβάστε περισσότερα
όπως βλέπω σχεδόν σε όλες της απαντήσεις σας όλες μιλάτε για τον μάστορα τον τεχνίτη κλπ κλπ... χωρίς να έχω την εμπειρία του λήπτη θα συμφωνήσω για της πρώτες 5 άντε 10 αν θέλετε φορες
...εκτος αν συμφωνήσουμε με τι γνωστη θεωρία διασημου σεξολόγου την επονομαζόμενη του κόλου τα 9μέρα...δηλαδή μετά από 9 μέρες ο σφικτήρας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση...οποτε μετά από 9 ημερες αποχη χρειαζόσαστε πάλι ένα μάστορα, τεχνίτη κλπ κλπ... έχω την εντύπωση πως ο καλός μάστορας χρειάζεται k τα κατάλληλα υλικά...αν δεν έχετε διάθεση k δεν είστε μαστόρισσες k από την πλευρά σας,η όλη κατασκευή, επισκευή (όπως θέλετε το παίρνετε) θα αποτύχει... στο sex παίρνουν μέρος 2-3-4 όσοι θέλετε k όλοι έχουν το δικό τους μερίδιο k στην επιτυχία k στην αποτυχία.

Διαβάστε περισσότερα
- Εν αρχή ο λόγος.Eίναι μερικές λεξούλες ,κουβεντούλες, που λέμε εμείς η γυναίκες που εσείς οι άντρες και
(περιλαμβάνει τους πάντες) δεν νοήστε να καταλάβετε,το <κατάλληλος > ας πούμε σημαίνει τι; «Ελάτε κορίτσια το κάνουμε γκάλοπ»
-Περί επιστημόνων θέμα τώρα… Όλοι μα όλοι οι επιστήμονες υποστηρίζουν, τι;
΄Ο πρωκτός περιέχει έναν τεράστιο αριθμό νεύρων ,όπου οι άντρες κ εκεί έχουν την πρωτιά,'ναι αγοράκια μας, έχετε τα τριπλάσια νεύρα στο πρωκτό από ότι μια γυναίκα, όπου... μεγαλύτερη ευχαρίστηση; αναλύσατε παρακαλώ είναι αλήθεια; …για να μην ρωτούμε τους επιστήμονες τέτοια ώρα .
Βέβαια και έχουμε ανάγκη έναν καλό μάστορα αλλοίμονο… όταν πηγαίνουμε το αυτοκίνητο μας στο συνεργείο,το πάμε στόν οποιοδήποτε;Οχι φυσικά το πάμε στόν καλλίτερο.
(εάν είναι κ ομορφόπαιδο ακόμη καλύτερα).

Διαβάστε περισσότερα
Κυριες και κυριοι....προτων....αν δεν βρω γυναικα σε λιγο καιρο...σθα παω με αντρα να το ξερετε ολοι σας !!
Δευτερων , νομιζω ομορφα και κρυσταλοφωτεισμενα ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ , δεν υπαρχει γυναικα σημερα , που ν μην εχει δοκιμασει εστω και απο περιεργεια να κανει ερωτα απο πισω , κοινος πρωκτικο ερωτα. Α να μην ξεχασω καρδια μου εσυ ....δεν εχουν σχεση τα νευρα , αλλα τα αιμοφορα αγγεια . Διαυτο τον λογω ο αντρικος κολος λενε ειναι ποιο ζεστος απο τον γυναικειο....(κρυοκολες) ,χαχααχαχα,...λοιπον στο θεμα μας...υπαρχει εξηξηση αλλωστε εχουμε διαφορα αιματοκριτη...γυναικες 35 (+-5) και αντρες 42 (+-5), δεν μπενω σε λεπτομερειες κουραζουν....μαθηματα κατηδιαν και κατοικον παρακαλω! Wink...
Οσων αφορα τωρα τα μετρα προφυλαξης...δεν διαπραγματευονται , ειμαι μαζι σου τζοτζο....φιλε ωραιο το κειμενακι....αλλα θα σε ρωτησω κατι...οπου ειναι και η γνωμη μου !
Οι γυναικες ετσι, αλλιως γιουβετσι,κοκορετσι......ειμαι μαζι σου....εσυ προσωπικα εχεις μιληση ποτε σου σε καποια? Εδω παμε σε μια κοινη (π....α κατα επαγγελμα) γυναικα και δεν τολμαμε να εκφραστουμε παραλογα ! Δεν ξερω αν ειναι φοβος η σεβασμος εσωτερικος....αλλα υπαρχει....σκεψου τωρα μια γυναικα που αφηνεται ελευθερη και εσυ εχεις το προνομιο να μπεις μεσα της ....χωρις φοβο και παθος και για μια στιγμη να γινετε ενα....δεν αξιζει σεβασμο και πολυ κοπο και τροπο ωστε να καταφερεις να της κανεις προκτικο σεχ??? Αρα τα τρυπηματα στην κοιλια,στηθος,...οπου αλλου κανει ειναι επιλογη...και εκει ο πονος ειναι ΓΛΥΚΟς....κανε μια προσπαθεια και γλυκανε της και εσυ τον πονο! Πιστεψε με αξιζει.....οκ δεν διαφωνω με του κολου τα 9μερα....ειναι αληθηνο δενλεω...αλλα μετα την τριτη,τεταρτη,πεμπτη....το βαζει μεσα μονη της......ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς??? Φιλια σε ολους
χαρηκα που ειμαι μαζι σας μιας και ειμαι το νεοτερο μελος σας !!
και μην ξεχνατε.....βρεστε μου γυναικα....ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα