Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Άντρες μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον;

Γεγονός ότι κάθε γυναίκα έχει τα δικά τις κριτήρια στην επιλογή συντρόφου.Γνωρίζουμε όλες και όλοι ότι η επιλογή συντρόφου είναι προνόμιο γυναικείο.
Οι άντρες θεωρούνται οι κυνηγοί, εμείς όμως κάνουμε την τελική επιλογή. Πως ; με πια κριτήρια;
Πιο είναι αυτό το αρχικό κλικ,πού μας κανεί να επιλεξούμε τον σωστό άντρα που θα μας ανεβάσει ,την λίμπιντο στα ύψη.
- Όσο για τα αγοράκια του Forum, βεβαίως και θα θέλαμε βρε παιδιά την άποψη σας, στο τι κοιτάτε πρώτα από όλα σε εμάς.

Διαβάστε περισσότερα

9 πραγματάκια που δεν πρέπει να λείπουν απο το sex.


Σε όλα τα ζευγάρια μετά απο κάποια χρόνια έρχεται η ρουτίνα. Ο σεξουαλικός πειραματισμός λοιπόν είναι το κλειδί για να ανανεώσει την σχέση σας. Για αυτό λοιπόν μην ντρέπεστε δοκιμάστε καινούργια πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Οχι στην βία κατά των γυναικών

Εξάλειψη της βίας κατά των γυαναικών

Τι θα κάναμε αν βλέπαμε να δέρνουν την κόρη μας; Να βιάζουν την αδερφή μας; Να βρίζουν την μάνα μας; Θα κάναμε τα πάντα για να τις σώσουμε. Κι όμως, μένουμε άπραγοι, αναίσθητοι, αδιάφοροι μπροστά σε μία σκληρή πραγματικότητα.
Εκατομύρια γυναίκες πωλούνται και αγοράζονται κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, στα διεθνή σκλαβοπάζαρα καθιστώνατς το δουλεμπόριο πιο προσοδοφόρο κι απο το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών.
Εκατομμύρια γυναίκες γίνονται κ'αθε μέρα σε όλο τον κόσμο αντικείμενα εκμετάλευσης, τόσο από "προστάτες" για παροχή κάθε είδους σεξουαλικών υπηρεσιών, όσο και από "αφεντικά" σε εργασία κάθε είδους, όταν για πρόσληψη, την παραμονή, την προαγωγή, την παροχή ίσης αμοιβής, ζητούν συγκεκριμένα αναταλλάγματα..........
Εκατομμύρια γυναίκες σε χώρες του τρίτου κόσμου, τιμωρούνται σκληρά μόνο επειδή είναι γυναίκες....... Αλλού θανατώνονται μόλις γεννιούνται, αλλού ακρωτηριάζονται στα γεννητικά όργανα, για να μην ικανοποιούνται σεξουαλικά, αλλού ρίχνουν οξύ στο πρόσωπο τους, όταν απλά πηγαίνουν σχολείο, γιατί οι γυναίκες δεν δικαιούνται να λάβουν ούτε την πρωτοβάθμια εκαπίδευση, αλλού τις λιθοβολούν μέχρι θανάτου, όταν μοιχεύσουν ή όταν μείνουν έγκυες ακόμη και απο βιασμό!!!!ενώ ακόμη και στη Τουρκία του 2008, που θέλει να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, "οικογενειακά συμβούλια" συνέρχονται και αποφασίζουν την θανάτωση της γυναίκας-μέλους της οικογενείας, επειδή κατέστη θύμα βιασμού!!!! Δεν τιμωρούν τον βιαστή, τιμωρούν το θύμα!Τη γυναίκα.....

Διαβάστε περισσότερα

Μαγειρική

ΓΛΥΚΙΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ

CAPRI TORTA (ΚΕΪΚ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ:

3 λεμόνια
300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
6 αυγά
350 γρ. αμύγδαλο λευκό τριμμένο σε σκόνη
1 κουταλάκι του τσαγιού μπέικιν πάουντερ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

χυμός από 2 λεμόνια
ξύσμα από 1 λεμόνι
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αυτό το κέικ δεν είναι τόσο γνωστό αλλά είναι πολύ εύγευστο και ιδιαίτερο. Είναι από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το νησί Capri που έχει μεγάλη παραγωγή σε λεμόνια.
Πλένουμε τα λεμόνια και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό. Τα βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για μια ώρα περίπου έως ότου μαλακώσουν. Τα βγάζουμε από τη κατσαρόλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα τεμαχίζουμε και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Τοποθετούμε τα λεμόνια στο μπλέντερ με το 1/3 της ζάχαρης και τα φτιάχνουμε πουρέ. Κτυπάμε τα αυγά με την υπόλοιπη ζάχαρη μέχρι ν' ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αμύγδαλο και το μπέικιν πάουντερ και ενσωματώνουμε με τον πουρέ λεμονιού. Τοποθετούμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα διαμέτρου 24 εκ. και, κατά προτίμηση, βάζουμε μια λαδόκολλα στον πυθμένα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160oC-170οC για 50’ - 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το φούρνο) και δοκιμάζουμε μ' ένα μαχαίρι στο κέντρο του κέικ (πρέπει να βγαίνει στεγνό). Το αφήνουμε να κρυώσει για μισή ώρα και με πολλή προσοχή ξεφορμάρουμε και αφαιρούμε τη λαδόκολλα. Το τοποθετούμε σε μια πιατέλα και ετοιμάζουμε το σιρόπι.

ΜΟΥΧΑΛΕΜΠΙ ΜΕ ΡΟΔΟΝΕΡΟ

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό Γάλα
30 γρ. Ζάχαρη κοινή
100 γρ. Κορν φλάουερ
Άχνη για πασπάλισμα
Ροδόνερο για ράντισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το γάλα με τα 30 γρ. ζάχαρη. Διαλύουμε το κορν φλάουερ σε 100 γρ. κρύο νερό και πριν το γάλα βράσει, το ρίχνουμε σ’ αυτό. Μόλις η κρέμα βράσει και δέσει, την αδειάζουμε σ’ ένα μικρό και χαμηλό ταψί. Την αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε τετράγωνα κομμάτια και τη σερβίρουμε με αρκετή άχνη και ροδόνερο.

ΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ



ΥΛΙΚΑ:

6 κρόκοι αυγών
6 ασπράδια αυγών
140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
140 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
70 γρ. αλεύρι
50 γρ. ινδική καρύδα


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

300 γρ. ζάχαρη
300 γρ. νερό
1 λεμόνι κομμένο στα 2
100 γρ. ινδική καρύδα για το σερβίρισμα (πασπάλισμα



ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της ζάχαρης μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Χτυπάμε τα ασπράδια με το 1/3 της ζάχαρης σε σφικτή μαρέγκα και προσθέτουμε το μισό μείγμα στο μείγμα με τους κρόκους και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι με το αλεύρι και την καρύδα, προσθέτουμε τη υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύουμε με μια κουτάλα. Ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα κέικ ή σ' ένα ταψί διαμέτρου 22 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 20-25 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο και ξεφορμάρουμε. Αφήνουμε να κρυώσει και ετοιμάζουμε το σιρόπι, βράζοντας το νερό, τη ζάχαρη και το λεμόνι για 3 λεπτά (από το σημείο βρασμού). Περιχύνουμε το ραβανί με το σιρόπι ζεστό και πασπαλίζουμε με ινδική καρύδα.


Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 20-25 λεπτά
Μερίδες: 10

Διαβάστε περισσότερα

αλκολισμος

αλκοολισμος "λεγεται η οξεια η χρονια δηλητηριαση που προκαλειται απο το οινοπνευμα.
γιατι πινουμε ενα ποτηρακι ολες μας λιγο παραπανω?

Αλκοολισμός είναι αυτό που έπαθα εγω όταν ήπια 10 σφηνάκια απανοτα με 5 ουίσκι ενδιάμεσα. Αν εννοείτε αυτό τότε είναι μια χαρά να το πω. Ένα ωραίο αίσθημα να το πω. Ένα κλάμα. Μια θλίψη. Ενας κόμπος; Ε… ποτέ ξανά λοιπόν τοσοοοοο αλκοόλ στο αίμα Angry χαλια Διαβάστε περισσότερα

Όλες μα έχουμε βρεθεί κόπια στιγμή στη θέση σου . σκέψου & το μετά την επομένη μέρα ….εκεί να δεις τα χάλια.....
εγω παντως κοριτσια οταν ειμαι εξω δεν πινω για να ξεχασω
αλλα για να θυμηθω
που ειναι το σπιτι μου!!!!!!!!!! Wink
οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγονοι "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΩΝ" και ολα καλα. κεφι μπορεις να κανεις με την παρεα σου και οχι με ενα μπουκαλι τζονι.

Διαβάστε περισσότερα

TA EΣΩΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ

Πολύ πολύ καυτό θέμα για τον εσωτερικό κόσμο που προτίμα εκείνος….. Για περισσοτερες λεπτομεριες δειτε....

Τσαμπα λεφτα δεν προλαβαινει να τα δει . Γιαυτο γιατι να καθομαι να τα σκαω.Ας φαω τα λεφτακια μου εκει που γουσταρω εγω
Εκτος αν μου τα παρει δωρο..


Αν είναι να του αρέσουν ας μου τα κάνει δώρο κορίτσια .

Διαβάστε περισσότερα

Prison break

Μιας και το ειδα στα παιχνιδια ειπα να το αναφερω και εδώ. Ειμαι φανατική αυτής της σειράς. Εχω δει και τους 3 κύκλους αλλά τον 4 δεν εχω καταφερει ακομα να τον δω. Εσεις ξεκινησατε να βλεπετε τον 4 κυκλο, ειναι καλος; Περιμενω να με ενημερωσετε.

ΥΓ : ααααααααα και ο Μαικλ τι κουκλι ειναι θεε μου..
Διαβάστε περισσότερα
ναι έχω δει και το 8 επεισόδιο του 4ου κύκλου και μπορώ να σου πω ότι αυτός ο κύκλος είναι πολύ καλλίτερος απο τον 3ο. Και ναι ο Wentworth Miller (Μαϊκλ) είναι κουκλί και εμένα μου αρέσει.
λοιπον σας ασχημα νεα. η 4η season μολις τελειωσε στο 16ο επισοδειο. τωρα εαν συνεχιστει δεν εχω μαθει ακομα. εαν μαθω κατι θα σας το πω αμεσως.

Τελείωσε? Εχω δεί μόνο τα 8 ή 9 επεισόδια (δεν θυμάμαι που σταμάτησα).
Εαν θα έχει και 5ο κύκλο δεν θα το αντέξω έχει αρχίσει και καταντάει όλη αυτή η κατάσταση κουραστική. Δηλαδή τι πάνε να κάνουν? Αντιγράφουν το lost? Ξεκίνησα να βλέπω prison break και lost όταν είμουν νέα και τώρα κοντεύω να γεράσω.
Διαβάστε περισσότερα
τα καινουρια επεισοδια τον Μαρτιο!!!! (υπομονη μεχρι τοτε )
παιδες ασχημα νεα για την σειρα.
θα εχουμε ακομα ενα επισοδειο (17ο) και τελος για παντα
η σειρα ακυρωθηκε στην αμερικη και δεν ξαναβγαινει.

Μάλλον μου αρέσει το αγόρι τις φίλη μου.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ κορίτσια....έχω ένα ΜΑΓΑΛΟ πρόβλημα........!!! Sad
Μάλλον μου αρέσει ΛΙΓΟ ...το αγόρι που αρέσει εδώ και 2 χρόνια σε μια φίλη μου!!!!..... :Smiley!!!!Αν αρχίσει να μου αρέσει ΠΟΛΙ...(αν και δν νομίζω!),τι θα κάνω?

Διαβάστε περισσότερα
Φίλη μου αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει λίγο- πολύ όλες.
Δώσε μας όμως περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό το αγόρι τη στάση κρατάει? Δείχνει να ενδιαφέρεται για κάποια απο εσάς?
Πρίν απο μερικά χρόνια και σε εμένα μαζί με την κολλητή μου μας άρεσε κάποιος πάρα πολύ. Αυτός έδειχνε να ενδιαφέρεται και για τις δύο μας, μας είχε μπερδεψει το τυπάκι. Είμασταν όμως τόσο καλές φίλες που συζητούσαμε τα πάντα και η μία έλεγε στην άλλη " οκ εντάξει είναι δικός σου, όχι έλεγε η άλλη εγώ κάνω πίσω είναι δικός σου" Το θέμα είναι ότι τελικά το αγόρι αυτό ίσως δυσκολευόταν να διαλέξει.
Το αποτέλεσμα: Τον χάσαμε και οι δύο γιατί αυτός βρήκε άλλη. Tongue
Για αυτό σε ρωτάω τι στάση κρατάει αυτός.

Διαβάστε περισσότερα
Νομίζω ότι σ αρέσει λίγο περισσότερο το αγόρι τις φίλης σου από ότι εσύ θέλεις να νομίζεις .θέλω να μας πεις όμως πως το κατάλαβες ?πως ένιωσες ότι σ αρέσει & ποσό φιλές είσαστε ?περιμένουμε νέα σου .δεν χρειάζεται πανικός έχουμε περάσει & εμείς από την θέση σου..

Διαβάστε περισσότερα
ax .... αχ & xaxaxaxa μαζι !!!!Πόσα χρόνια πίσω με γύρισες ........
Πόσο πίσω ρε φιλενάδα??? Tongue που το θυμήθηκες ?? Τελικά τώρα τι θα κάναμε? Πως θα αντιδρούσαμε? θέλω την απάντηση σου φιλενάδα . ...θα σκεφτόμασταν σαν& τότε ? θα υποχωρούσε η μια για την άλλη? Για πεςςςςςςςς...

Διαβάστε περισσότερα
έτσι όπως μας τα λες πιστεύω ότι αυτό το αγόρι σου αρέσει αυτή την στιγμή γιατί δεν υπάρχει κάτι καλλίτερο, για αυτό άλλωστε λες ότι σου αρέσει πολύ λίγο. Δεν αξίζει να χαλάσεις την παρέα που έχετε δημιουργήσει και να χαλάσεις μία φιλία 9 ετών.
Προσπάθησε να βρεις σε κάποιο άλλο αγόρι κάτι θετικό και είμαι σίγουρη ότι αυτός που σου αρέσει τώρα θα τον έχεις ξεχάσει σε 5 λεπτά. Εαν όχι εμείς είμαστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα
Νομίζετε πως οι αντρικές φίλιες είναι πιο δυνατές από τις γυναίκειες;

Τι λέει το κάθε ζώδιο μετά από το sex;

Κριός: Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή...
Ταύρος: Πεινάω... πιάσε την πίτσα...
Δίδυμοι: Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ?
Καρκίνος: Πότε παντρευόμαστε;
Λέων: Καλά ε; Δεν παίζομαι...
Παρθένος: Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια
Ζυγός: Μου άρεσε, αν σου άρεσε...
Σκορπιός: Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω"...
Τοξότης: Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ
Αιγόκερως: Α! Έχεις και πιστωτικές;
Υδροχόος: Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς ρούχα
Ιχθύες: Πως είπαμε πως σε λένε;

Διαβάστε περισσότερα

Nαυπακτος- η - Λαπωνια;

να μαστέ λοιπόν εδώ έτοιμες να σκεφτόμαστε τις απόδρασης μας!!! κορίτσια εγώ για λαπωνία δεν γνωρίζω πολλά αλλα για ναύπακτο ότι θέλετε!! τι κάνουμε λοιπόν βάζουμε το πιο σέξι χαμόγελο μας λέμε στον φίλο μας τα σχέδια μας για αναχώρηση από το κοινό αστοίλοιπόν ναύπακτος με το όμορφο βενετσιάνικο κάστρο k το παλιό λιμάνι που ξέρει να γοητεύει τους επισκέπτες!!!ο δρόμος συνεχίζει προς ορεινή ναυπακτία "ελτου" άνω χωρα με μια super διαδρομή μέσα στα "ελετα" με τα καταφύγια με τον ποταμο εύηνο να δισχιζει {άντε k για ολες εσας τιςτολμιρες ενα καγιακ η ενα κανο}ειναι οτι πιο ωραιο.εε !! κ για εσας που δεν είσαστε τόσο τολμηρές έχει πανέμορφα ταβερνάκια με καλο κρασί καλή μουσική.a!! να μην ξεχάσω να ζητήσετε το γιαουρτάκι με το meli k μετά δείξτε στον καλο σας ποσο δίκιο είχατε για την απόδραση σας αυτή..
Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟ θα προτιμούσα ....μα καλα έχετε πάει Λαπωνία να δείτε πώς είναι
Οι Λάπωνες ? ...κατ΄ αρχήν δεν έχουν καθολου καλό γούστο στο ντύσημο , είναι ελαφρώς
ωχροί, τί να λέμε ...Ενώ εχει κάτι παιδιά η Ναύπακτος (και όχι μονο εκεί) μούρλια!


Διαβάστε περισσότερα

Kάντε ένα δώρο στον "ευατο" σας

Τι να σου πω βρε καλή η ιδέα σου, σκέτη πρόκληση δεν λέω, αλλά ούτε εγώ θυμάμαι από πότε έχω να κάνω μια εξόρμηση σε ένα καλό spa.Έτσι λοιπόν με βλέπω κατά εκεί μεριά,με την συναίνεση & συνεισφορά του "δικού μου εννοείτε", άλλωστε για ποιον θέλουμε να είμαστε φρέσκιες και λαμπερές κορίτσια; για μας; όχι βέβαια.

Διαβάστε περισσότερα

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι χρειαζόμαστε ένα spa αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου για ποιον το κάνουμε. Είμαι της άποψης ότι πάντα κάνουμε κάτι πάνω απο όλα για τον ευατό μας για να αισθανόμαστε εμείς καλά και ωραίες και μετά για τους άλλους.

Διαβάστε περισσότερα
το δικό μου δώρο για τις γιορτές είναι ένα μπουκάλι στα μπουζούκια ένας μητροπάνος θα είναι το δώρο μου..


....όταν λεμε δώρο για τον εαυτό μας, εννοούμε κάτι καλό .Εγώ προτείνω κορίτσια να κατετε την υπερβαση καντε μία αγορά πχ ενός αυτοκινήτου (με δόσεις)ή ενός ταξιδιού στο εξωτερικό . Το spa και τα μπουζούκια αφήστε τα να τα κάνουν δώρο οι άντρες μεσα στίς υπόλοιπες 345 μέρες του χρόνου .ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ....!!!!

Διαβάστε περισσότερα

Πρωκτικό sex

καλημερα!
το πρωκτικο ειναι ταμπου για οσες δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους και ντρεπονται για αυτο που κανουν.Τωρα οσες δεν το εχουν δοκιμασει εστω , πιστευω οτι δεν βρεθηκε ο καταλληλος που θα τις κανει να ξεχασουν τα ταμπου και οτι αλλες βλακιες εχουν στο κεφαλι τους.....Ειναι θεμα ΑΝΤΡΑ.
Αν ο αλλος σε εχει μες την κ...λα και σε εχει κανει πυραυλο,σιγα μην σκεφτεσε ταμπου και βλακειες.....ΑΡΑ οσες δεν το εχουν δοκιμασει δεν εχουν βρει τον καταλληλο ακομα που θα τις κανει να το ζητησουν απο μονες τους.....ΑΥΤΑ!

Διαβάστε περισσότερα
το 2009 κοριτσια υπαρχει ακομα ταμπου στο θεμα αυτο.εχει δικιο η ΜΑΤΙΑ ΜΠΛΕ. ειναι καθαρα θεμα ερωτικου συντροφου.αχ!! εμενα ενας καταφερε να με εχει μεσα στην κ.....λα και εγω δεν λυγισα. μετανιωσα ο μ.....κας!απο τοτε κανενας ερωτικος συντροφος δεν μου το βγαζει!! α!! και ηταν ο νεαρος με την διαφορα ηλικιας που σας εχω αναφερει ... ειμαι μια γυναικα ταμπουριασμενη..

Διαβάστε περισσότερα
καλημερα ανθρωπε!
δεν ξερω αν προσεξες κατι στο παραπανω κειμενακι που εβαλες εδω.
ολα αυτα τα κανουν οι γυναικες(κ πολυ περισσοτερα)αλλα τα κανουν σε ειδικους.
κ το πρωκτικο το κανουν αλλα χρειαζεται να απευθυνονται σε ειδικο του ειδους φιλε μου..σε σπεσιαλιστα!!
ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.........
το σεξ,με ολα τα παρελκομενα,ειναι τεχνη.κ ειναι λιιιιιγοι οι αντρες τεχνητες σημερα.σπανιζουν.
φιλια!!


Διαβάστε περισσότερα
όπως βλέπω σχεδόν σε όλες της απαντήσεις σας όλες μιλάτε για τον μάστορα τον τεχνίτη κλπ κλπ... χωρίς να έχω την εμπειρία του λήπτη θα συμφωνήσω για της πρώτες 5 άντε 10 αν θέλετε φορες
...εκτος αν συμφωνήσουμε με τι γνωστη θεωρία διασημου σεξολόγου την επονομαζόμενη του κόλου τα 9μέρα...δηλαδή μετά από 9 μέρες ο σφικτήρας επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση...οποτε μετά από 9 ημερες αποχη χρειαζόσαστε πάλι ένα μάστορα, τεχνίτη κλπ κλπ... έχω την εντύπωση πως ο καλός μάστορας χρειάζεται k τα κατάλληλα υλικά...αν δεν έχετε διάθεση k δεν είστε μαστόρισσες k από την πλευρά σας,η όλη κατασκευή, επισκευή (όπως θέλετε το παίρνετε) θα αποτύχει... στο sex παίρνουν μέρος 2-3-4 όσοι θέλετε k όλοι έχουν το δικό τους μερίδιο k στην επιτυχία k στην αποτυχία.

Διαβάστε περισσότερα
- Εν αρχή ο λόγος.Eίναι μερικές λεξούλες ,κουβεντούλες, που λέμε εμείς η γυναίκες που εσείς οι άντρες και
(περιλαμβάνει τους πάντες) δεν νοήστε να καταλάβετε,το <κατάλληλος > ας πούμε σημαίνει τι; «Ελάτε κορίτσια το κάνουμε γκάλοπ»
-Περί επιστημόνων θέμα τώρα… Όλοι μα όλοι οι επιστήμονες υποστηρίζουν, τι;
΄Ο πρωκτός περιέχει έναν τεράστιο αριθμό νεύρων ,όπου οι άντρες κ εκεί έχουν την πρωτιά,'ναι αγοράκια μας, έχετε τα τριπλάσια νεύρα στο πρωκτό από ότι μια γυναίκα, όπου... μεγαλύτερη ευχαρίστηση; αναλύσατε παρακαλώ είναι αλήθεια; …για να μην ρωτούμε τους επιστήμονες τέτοια ώρα .
Βέβαια και έχουμε ανάγκη έναν καλό μάστορα αλλοίμονο… όταν πηγαίνουμε το αυτοκίνητο μας στο συνεργείο,το πάμε στόν οποιοδήποτε;Οχι φυσικά το πάμε στόν καλλίτερο.
(εάν είναι κ ομορφόπαιδο ακόμη καλύτερα).

Διαβάστε περισσότερα
Κυριες και κυριοι....προτων....αν δεν βρω γυναικα σε λιγο καιρο...σθα παω με αντρα να το ξερετε ολοι σας !!
Δευτερων , νομιζω ομορφα και κρυσταλοφωτεισμενα ΜΠΛΕ ΜΑΤΙΑ , δεν υπαρχει γυναικα σημερα , που ν μην εχει δοκιμασει εστω και απο περιεργεια να κανει ερωτα απο πισω , κοινος πρωκτικο ερωτα. Α να μην ξεχασω καρδια μου εσυ ....δεν εχουν σχεση τα νευρα , αλλα τα αιμοφορα αγγεια . Διαυτο τον λογω ο αντρικος κολος λενε ειναι ποιο ζεστος απο τον γυναικειο....(κρυοκολες) ,χαχααχαχα,...λοιπον στο θεμα μας...υπαρχει εξηξηση αλλωστε εχουμε διαφορα αιματοκριτη...γυναικες 35 (+-5) και αντρες 42 (+-5), δεν μπενω σε λεπτομερειες κουραζουν....μαθηματα κατηδιαν και κατοικον παρακαλω! Wink...
Οσων αφορα τωρα τα μετρα προφυλαξης...δεν διαπραγματευονται , ειμαι μαζι σου τζοτζο....φιλε ωραιο το κειμενακι....αλλα θα σε ρωτησω κατι...οπου ειναι και η γνωμη μου !
Οι γυναικες ετσι, αλλιως γιουβετσι,κοκορετσι......ειμαι μαζι σου....εσυ προσωπικα εχεις μιληση ποτε σου σε καποια? Εδω παμε σε μια κοινη (π....α κατα επαγγελμα) γυναικα και δεν τολμαμε να εκφραστουμε παραλογα ! Δεν ξερω αν ειναι φοβος η σεβασμος εσωτερικος....αλλα υπαρχει....σκεψου τωρα μια γυναικα που αφηνεται ελευθερη και εσυ εχεις το προνομιο να μπεις μεσα της ....χωρις φοβο και παθος και για μια στιγμη να γινετε ενα....δεν αξιζει σεβασμο και πολυ κοπο και τροπο ωστε να καταφερεις να της κανεις προκτικο σεχ??? Αρα τα τρυπηματα στην κοιλια,στηθος,...οπου αλλου κανει ειναι επιλογη...και εκει ο πονος ειναι ΓΛΥΚΟς....κανε μια προσπαθεια και γλυκανε της και εσυ τον πονο! Πιστεψε με αξιζει.....οκ δεν διαφωνω με του κολου τα 9μερα....ειναι αληθηνο δενλεω...αλλα μετα την τριτη,τεταρτη,πεμπτη....το βαζει μεσα μονη της......ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς??? Φιλια σε ολους
χαρηκα που ειμαι μαζι σας μιας και ειμαι το νεοτερο μελος σας !!
και μην ξεχνατε.....βρεστε μου γυναικα....ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα

Μου αρέσει κάπιος αλλά..

αλλά είναι το αγόρι της κολλητής μου :'( . Προσπαθώ να τον βγάλω απο το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ. Μου αρέσει τόσο πολύ που δεν έχω μάτια για άλλον. Είμαι απελπισμένη. Νομίζω όμως ότι και σε αυτόν αρέσω ίσως για αυτό έχω κολήσει. Σκέφτομαι ότι δεν αξίζει να χάσω την κολλητή μου για ένα αγόρι, αλλά δεν μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτόν. Τι να κάνω?

Διαβάστε περισσότερα


Η δική μου άποψη είναι : έαν είναι φίλη σου πολλά χρόνια (και όχι εαν την γνωρισες την κοπελα πριν 2 μηνες και έγινε κολλητή σου) δεν αξίζει να χαλάσεις την φιλία σου για έναν άντρα, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Κάποια στιγμή είμαι σίγουρη θα γνωρίσεις κάποιον καλλίτερο και θα βρίζεις τον ευατό σου που παραλίγο να χαλάσεις την φιλία σου. Απο την άλλη έαν είναι κολλητή 2 μηνών νομίζω ότι μπορείς να το ρισκάρεις, και λέω να πάρεις ρίσκο γιατί δεν εείναι σίγουρο ότι άρεσεις σε αυτόν. Μπορεί να είναι απο τα τυπάκια που του αρέσουν να παίζει με τα γυναικεία αισθήματα. Είσαι σίγουρη για τα αισθηματά του? Περιμένουμε να μας γράψεις περισσότερα.

Διαβάστε περισσότερα
κοριτσια καλως σας βρήκα! νομίζω πως η ζωη ειναι πολυ μικρη για "πρεπει" ομως καλο ειναι να υπαρχουν και ορια ωστε να μην πληγωνουμε ανθρωπους που μας εχουν φερθει καλα. αν η φιλη λοιπον αξιζει κανε πισω γιατι αν το αγορι σε γλυκοκοιταζει τοτε δεν αξιζει για καμια σας. αν ομως η φιλη ειναι "φιδι" και σου αρεσει τοσο πολυ ο τυπος τοτε βουρ στο.... ψητο!!! μια ζωη την εχουμε κι αν δε τη γλεντησουμε.....

Διαβάστε περισσότερα
Κορίτσια καλησπερα. Καταρχήν χαίρομαι που μεγαλώνει η παρέα μας.
Τώρα όσον αφορα το προβλημα μου αρχίζουν τα πράγματα και γίνονται ακομα πιο δύσκολα και ξερετε γιατι; Πειτε με σκυλα βρίστε με θα έχετε απολυτο δικιο αλλά το έκανα τελικά με τον τυπά και δεν ειναι ο άτιμος μονο ωραίος είναι και πολυ καλος στο sex.
Φυσικά εγώ δεν το επιδιωξα αλλα έκατσε ενα βράδυ: ειχαμε βγει όλοι μαζι και σε καποιοα φαση δεν άντεξα αλλο να τους βλεπω να σαλιαρίζουν (καταλαβενετε ζηλεψα) και σηκώθηκα και εφυγα. Με ακολούθησε στο αυτοκίνητο μου (εκει εγινε η φαση, άτιμο ποτο εαν ήμουν αρκετα νηφαλια δεν ξερω εαν ειχα ενδωσει) δεν ανταλαξαμε κουβεντα μονο το καναμε ψεκαστε, σκουπιστε τελειωσατε.
Απο εκεινο το βραδυ σταματησα να βγαινω μαζι τους γιατι η φιλη μου ειναι πραγματική φίλη είμαστε κολλητές τώρα σχεδόν 3 χρονια, και φυσικά εχουν αρχισει οι ερωτησεις "τι εχεις; γιατι δεν ερχεσαι μαζι μας;" Ζω ενα δραμα κορίτσια, δεν ξέρω πως μπορω να ξεμπερδέψω, και όντως το τυπακι δεν αξιζει για καμιά μας αλλά πως θα το πω στην φιλη μου, λέγονται αυτα τα πραγματα;

Διαβάστε περισσότερα
γεια σας κοριτσια!!!!διαβαζα το προβλημα σου και ειπα να στειλω κι εγω!!!!ο,τι εγινε εγινε αλλα σκεψου..εισαι διατεθειμένη να θυσιασεις τη φιλία σου για τον τυπα?εχεις σκεφτει το ενδεχόμενο να μην του αρέσεις τόσο εσύ όσο ολο αυτο,το απαγορευμένο?σκεψου να ειστε μαζί και τότε να θέλει καμια άλλη φίλη σου??? η έστω ότι ολα ειναι καλά,πόσο θα κρατήσει αυτό?1-2 χρονια?μετα τίποτα!!!!τελικό αποτέλεσμα να έχεισ χασει μια πολύτιμη φίλη...αν είναι έτσι όπως τα λες.εχε παντα στο μυαλό σου να μην κάνεις στους άλλους ο,τι δεν θα ήθελες να κάνουν οι αλλοι σε σένα!!!!εννοείται ότι η αποφαση στο τέλος είναι δική σου.καλά ξεμπερδέματα!!!!

Διαβάστε περισσότερα

4 πράγματα που σας εκνευρίζουν σε μια γυναίκα- αντρα

1)ακαταστασια(μην κρεμας τα εσωρουχα σου εκει που πρεπει να μπουν οι πετσετες.δεν θα σκουπισω την μουρη μου με αυτα!!)
2)αδιαφορια(εδω ο κοσμος καιγεται κ η μαιμου χτενιζεται..)
3)πες κ εναν καλο λογο καμια φορα.(θα σου δινω 5 ευρω με καθε καλη κουβεντα!!ασε που αν το πετυχεις θα σου δωσω πολλαααα περισσοτερα απο οτι φανταζεσαι)
4)δεν ειμαι διακοσμητηκο του σπιτιου.π.χ γλαστρα,να με πηγαινεις οπου θελεις κ αν δεν γουσταρεις να ειμαι εκει να με βγαζεις στο μπαλκονι...μιλα μου!!θα εκπλαγεις με τις απαντησεις που μπορει να σου δωσω..
5)μην με ρωτας αν ησουν καλος ή οχι.ειμαι ευγενικη ψυχη κ θα πω ψεματα πως ησουν τελειος ακομη κ αν ησουν χαλια μαυρα.

Διαβάστε περισσότερα
Να σου λέει- μωρό μου σήμερα θα έρθουν στο σπίτι ο Κώστας ο Βασίλης και ο Ντίνος
Να του λες – έλα ρε μωρό μου μπράβο!!! θα έρθουν στο σπίτι η Ασπα η Μαίρη και η Λία?
Να σου λέει- όχι !!! ......
1. Ποδόσφαιρο
2. Πίτσες
3. Μπύρες
4. Ακαταστασία
Μπορώ να πω και άλλα τόσα αν θέλετε αλλά μου είπατε 4 βασικά.

Διαβάστε περισσότερα

1 -η μαμά του
2-ότι μπορεί να τρώει μπανάνα σε δημοσίους χώρους άνετος και χαλαρός
3-όταν πάει στην τουαλέτα δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει αναφορά απλά σηκώνετε και πάει
4-όταν πάει ν αγοράσει προφυλακτικά ο ψιλικατζής ο φαρμακοποιός ο περιπτεράς δεν τον φαντάζονται γυμνό.

Διαβάστε περισσότερα

1) Η ειρωνία!είμαι ικανή να φτάσω στα άκρα
2)Το ψέμα!να λέι ναι σε όλα & να μην κάνει τίποτα από αυτά που υπόσχεται
3)Η μαμα & η αδερφή του που έχουν λόγο σε όλα,για όλα
4)Η αδιαφορίαΤο να μην σηκώνεται να μαζέψει ούτε το "βρακί" του & να κλωτσάει πράγματα κάτω από το κρεβάτι!καμιά φορά μου έρχεται να κλωτσήσω εγώ αυτόν!
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.Εκνευρίστηκα τώρα που τα θυμήθηκα,τα υπόλοιπα αργότερα!

Διαβάστε περισσότερα
τελικα ο καθενας θελει τον γερμανο του κυριε μου....βλεπω αρχισαμε να απανταμε....παλι καλα.
οσο για το 5,με εκνευριζουν οι περιορισμοι...ακου 4...μονο 4?....125 θα μπορουσα να γραψω!!!

Διαβάστε περισσότερα

Με το σεξ χάνεις βάρος;

Μέχρι και 200 θερμίδες μπορείτε να κάψετε στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ο οργανισμός ενεργοποιεί την παραγωγή της φαινεθυλαμίνης, μιας φυσικής αμφεταμίνης που κόβει την όρεξη, γι' αυτό όταν είμαστε ερωτευμένοι πεινάμε λιγότερο.

Όσο πιο συχνά τόσο πιο καλά;
Ναι κορiτσια να εισται σiγουρες οτι το εβδομαδιαίο σεξ βελτιώνει τα επίπεδα οιστρογόνων οπου είναι υπεύθυνα για την οστική πυκνότητα, το καρδιοαγγειακό σύστημα, τη βελτιωμένη γονιμότητα και την ηπιότερη εμμηνόπαυση.
=================
μια χαρα τα λεει

εγω εχασα μεσα σε 2 εβδομαδες 3 ολοκληρα κιλα. ο καλυτερος τροπος για να χασεις κιλα. και βεβαια ξεκουραστος, αισθισιακος, και το βασικοτερο τζαμπα.

Διαβάστε περισσότερα

Γυναίκες αδιαφορούν για το σεξ;

Προσοχή!
To άγχος σκοτώνει το σεξ!!!
Οι επιστήμονες τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στην Αυστραλία, πιστεύουν αφενός ότι δεν είναι δυνατόν μία γυναίκα να «λαχταράει» το σεξ συχνά γιατί το άγχος της καθημερινότητας σκοτώνει την σεξουαλική επιθυμία και μάλιστα στην πλειοψηφία των γυναικών.
Η καθηγήτρια Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Deakin, κ. Μαρίτα Μακέιμπ, η οποία και έκανε την έρευνα, αναφερόμενη στο κατά πόσο η αδιαφορία στον έρωτα είναι φυσιολογική συμπεριφορά είπε συγκεκριμένα:«Οι γυναίκες που ερωτήθηκαν ένοιωθαν ένοχες που δεν αποζητούσαν την σεξουαλική επαφή. Η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας χαρακτηρίζει πλέον την πλειοψηφία των γυναικών γεγονός που ίσως σημαίνει ότι έστω και αν κάποτε αυτό θεωρούνταν αφύσικο σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είναι φυσιολογικό».

Έλλειψη ερωτικής επιθυμίας πολλές απαντήσεις φιλενάδες … ας τολμήσουμε να πούμε τα πράγματα έτσι όπως είναι όπως νιώθουμε & ας πετάξουμε από πάνω μας το μη μας ακούσουν . …………Ας μας ακούσουν λοιπόν….
Δεν νιώθω ερωτική επιθυμία γιατί πολύ απλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του
Δεν νιώθω ερωτική επιθυμία γιατί πηρά κάποια κιλά.
Δεν νιώθω ερωτική επιθυμία γιατί μεγαλώσαμε μαζί ίσως επειδή παραγνωριστήκαμε γιατί νιώθουμε φίλοι παρά εραστές .
Δεν νιώθω ερωτική επιθυμία γιατί έχει υπάρξει η υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο μέσα στη σχέση
Δεν νιώθω ερωτική επιθυμία γιατί έχω ρίξει το βάρος όλο στην καριέρα η στα παιδιά
& έχω ξεχάσει το ρολό τις γυναίκας ερωμένης συντρόφου
Δεν νιώθω ερωτική επιθυμία γιατί έχω θυρεοειδή & παρουσιάζω συμπτώματα μειώσεις ερωτικής επιθυμίας.
Δεν νιώθω ερωτική επιθυμία γιατί απλά το αχνός & τα προβλήματα της καθημερινότητας
έχουν γίνει η αιτία για την ερωτική μου αποχή
Aς δούμε το σεξ σαν απόλαυση ρε φιλενάδες ας φροντίσουμε να περνάμε καλά με τον ερωτικό μας σύντροφο ας μη το βλέπουμε σαν αγγαρεία.

Διαβάστε περισσότερα